top of page
instructor-demonstrating-cpr-mannequin-first-aid-training-course.jpg

Sveriges tryggaste utbildningar som håller hög standard

cpr (1).png

HLR VUXEN

Sveriges vanligaste HLR utbildning. Av 10.000 personer per år Sverige som drabbas av plötsligt oväntat hjärtstopp är det fåtal som överlever. Det är enkelt att lära sig HLR, bli trygg med med en av Sveriges vanligaste HLR utbildning för företag och privatpersoner.  Teori varvas med mycket praktiskt träning

cpr.png

HLR BARN

Ny utbildningsform framtagen av HLR rådet 2021. Vad gör du om ett barn sätter i halsen? Barn är inte små vuxna utan egna individer och har andra behov än en vuxen som drabbas av akutsjukdom. I denna kursen lär du dig livsviktigt kunskap för att rädda liv och ge första hjälpen till spädbarn och barn upp till puberteten

first-aid-kit.png

FÖRSTA HJÄLPEN

En gedigen kurs som ger dig massor av kunskap. En olycka händer så lätt på en arbetsplats. Här lär du dig ge första hjälpen vid olycksfall, kemolyckor osv. Du lär dig även att ge första hjälpen vid akut sjukdom, som tex om din kollega skulle drabbas av stroke, hjärtinfakt, allergisk reaktion eller om du hamnar först på en olycksplats. 

FIRE

GRUNDLÄGGANDE BRANDSKYDD

En teoretiskt och praktiskt utbildning som vänder sig till alla människor på företaget eller organisationen. Vi anpassar utbildningen efter ert behov. Det går jättebra att kombinera HLR utbildning med grundläggande brandskyddsutbildning. Kontakta oss så berätta vi mer.

Tidsåtgång: Ca 3 timmar

Antal personer: 15 st

Förkunskap: Inga

fire-extinguisher-spraying-fire.jpg
group-people-with-instructor-performing-cpr-dummy-during-first-aid-training.jpg

INSTRUKTÖRS
UTBILDNINGAR

Vill du bli instruktör? Kanske ni vill utbilda en av er egna som hjärt och lungräddnings-instruktör? Vi kan erbjuda instruktörsutbildningar i många städer i Sverige. Berätta för oss inom vad du vill bli instruktör och när du vill gå kursen så kontaktar vi dig.  Kontakta oss

VAD BÖR DU TÄNKA PÅ INNAN DU BOKAR EN HLR KURS?

Det finns mängder av utbildare inom detta område. Kolla gärna upp referenser och om instruktören har relevant utbildning/erfarenhet i grunden. Viktigt att instruktörerna är uppdaterade med den senaste forskningen och gått en uppdatering av instruktörsutbildning nyligen eftersom det händer mycket nytt inom detta område. Det är aldrig fel att ha instruktörer som är vana vid akuta situationer då blir HLR kursen mer givande då instruktören har egen erfarenhet av att vårda vid akuta sjukdomar och olycksfall. 

man-using-cpr-technique-dummy-first-aid-class-oxigen-mask-medical-doll.jpg

VI ERBJUDER ÄVEN

S-HLR

S-hlr för vuxna och barn. Vi kommer till din vårdcentral eller den vårdenhet du jobbar och utbildar i 4 timmar. 

A - HLR

Avancerad HLR för personal inom akutsjukvård. Repetition och grundutbildning i A-HLR. 

HLR för insatspersonal

Oavsätt om du redan jobbar som insatspersonal, väktare, brandman, polis osv eller vill arbeta inom detta område och behöver gå en D-HLR kurs? Kontakta oss för mer info. 

FÖRSTA HJÄLPARE VID EVENT OCH FESTIVALER

Vill ni känna er trygga av att det finns kunnig sjukvårdspersonal på plats vid event och festivaler? Vi ställer gärna upp med Första hjälpare. Vi ersätter dock INTE ambulanssjukvården, utan agerar bara första hjälpare.

SPÄNNANDE FÖRELÄSNINGAR 

Oavsätt om du redan jobbar som insatspersonal, väktare, brandman, polis osv eller vill arbeta inom detta område och behöver gå en D-HLR kurs? Kontakta oss för mer info. 

bottom of page