top of page
Instruktör tränar sjukhuspersonal i att utföra HLR på docka.

Instruktörs-
Utbildning

Just Us Couple Kindle Book Cover (6).png

Instruktörsutbildning

”Den bästa pedagogiska upplevelsen” ”Bästa utbildningserfarenheter” dessa är några saker som har sagt efter instruktörsutbildningar hos HLR Center. Vi har lång erfarenhet av att utbilda instruktörer och alla våra huvudinstruktörer är erfarna specialistsjuksköterskor från akutsjukvården. Hos oss får du det lilla extra för att hur du ska kunna nå människors hjärtan och inspirera till att våga agera och rädda liv. Konkreta tips på hur du lägger upp en grundutbildning och genomgång av utbildningsmaterial du kommer att behöva till dina utbildningar.
Du får också veta allt du behöver kunna om hjärtstartare och hur du med rätt pedagogik skapar en positiv känsla, får din utbildning rolig, intressant och lärorik.

Förkunskap

Alla instruktörsutbildningar har kursmaterial och förberedande webb-utbildning. Du får även uppgifter som du förbereder innan kursen som ska redovisas på plats. Se separat kurshäfte för mer information. 

Tidsåtgång

 De flesta av våra instruktörsutbildningar tar 8 timmar. Kontakta oss för mer information.
 

Kursinnehåll

Instruktörsutbildningen innehåller både teoretisk och pedagogisk undervisning samt praktiska övningar. Därefter kommer du att själv få hålla i en del av grundkursen för att öva dig i att vara instruktör. 

Vid förfrågningar eller offert kontakta oss 

bottom of page